Cégünkről

Elérhetőségek:

A felhasználók által ingyenesen

hívható központi szám:  +36 30 308 3333

honlap:  www.ugyfelszolgalatikozpont.hu

e-mail:  ugyfelszolgalat@ugyfelszolgalatikozpont.hu

postacím:   1300 Budapest III. Pf. 186.

személyes ügyfélszolgálat:   1037 Budapest, (III. ker.) Szépvölgyi út 39. – Ellipszis Irodaház (A Szépvölgyi út és a Montevideó utca sarkán)

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon

hétfőtől-csütörtökig:  8h és 18h között,
pénteki napon: 8h és 16h
között áll ügyfeleink rendelkezésére.

Munkaszüneti- és ünnepnapokon, valamint az ügyfélszolgálati nyitvatartási időn túl, kizárólag elveszett vagy ellopott előfizetések letiltása és sürgős szolgáltatási problémák megoldása (pl. megszünt a szolgáltatás, külföldön bajban van) intézhető telefonon (ezekhez a Felhasználói Szerződésben rögzített felhasználói jelszó ismerete szükséges).

Az ügyfélszolgálaton távolról elintézhető minden, nem kell sehova bemenni, sorban állni. A meglévő ügyfelek ügyintézése a Felhasználói Szerződésben megadott kapcsolattartói e-mail címen, vagy telefonon a személyes adatokkal és a felhasználó által írásban megadott jelszóval beazonosítva történik. Emiatt kiemelten fontos, hogy ügyfeleink a megadott jelszó titkosságát megőrizzék! Az érdeklődők tájékoztatása és a szerződéskötés szintén telefonon, e-mailban, illetve postázással és futározással történik. Mindemellett természetesen lehetőség van személyes ügyintézésre is.

Küldetésünk:

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a telekommunikáció eszközeivel az egyházi közösséget és annak kapcsolatait erősítsük, és ezáltal olyan értékeket közvetítsünk ügyfeleink számára, amelyek összekapcsolják őket a Református Egyházzal, és segítségükre vannak mindennapi életükben és munkájukban.

Szeretnénk, hogy a Református Egyház munkatársai értékes munkájuknak megfelelő tiszteletet és egyszerű, minőségi kiszolgálást kapjanak nálunk, ami eredményesebbé és kényelmesebbé teszi munkájukat és életüket.

Cégadatok:


Egyházi Ügyfélszolgálati Központ Kft.

Székhely:                     1092 Budapest, Ráday utca 1-3.

Postacím:                     1300 Budapest III. Pf. 186.

Adószám:                     26254890-2-43

Bankszámlaszám:        11704021-21447312

Kérdése van? Írjon nekünk!